Nieuws

Cadeau’s in coronatijd

Vanwege de door de overheid afgekondigde coronamaatregelen is onze winkel helaas gesloten. Heeft u interesse in één of meerdere van onze artikelen die we in de etalage hebben uitgestald, dan kunt u bellen naar één van de onderstaande nummers. 

Wij bezorgen uw bestelling dan zo spoedig mogelijk gratis in Barneveld en Voorthuizen. Bellen kan naar:

06 – 4822 8803

06 – 1553 2443

06 – 3040 9850

Lever je oude (zonne)brillen op sterkte in bij de Wereldwinkel; Actie afgelopen

 Update: de actie is afgelopen.

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere oude brillen in een kastje of lade liggen die eigenlijk weg kunnen. Daar kun je een ander een groot plezier mee doen.

Wereldwinkels door het hele land slaan de handen ineen om mensen in Cambodja met oogproblemen te helpen. Stichting Sawasdee is op zoek naar brillen om te doneren aan de oogkliniek in Kep, Cambodja. Deze kliniek richt zich op het voorkomen en behandelen van oogblindheid, wat bijdraagt aan de vermindering van armoede. Ze zijn erg geholpen met jouw oude brillen op sterkte.

Ook Wereldwinkel Barneveld doet mee aan deze sympathieke inzamelingsactie. Je kunt je oude brillen en zonnebrillen op sterkte nu bij ons inleveren. Ook brillenkokers zijn van harte welkom.

Wij zorgen ervoor dat ze bij het landelijk inzamelpunt terecht komen.

Kunst in de etalage

Kunst in de etalage

Van 5 januari t/m 26 januari 2019 organiseert Ward’s Art in samenwerking met ondernemers en kunstenaars voor het vierde jaar Kunstetalages Barneveld.

Kunstetalages Barneveld brengt (amateur)kunstenaars en ruim 50 ondernemers uit Barneveld samen. Zij worden uitgedaagd om een bijzondere etalage te creëren waarin zowel het kunstwerk als de producten van de ondernemer goed tot hun recht komen. Al deze prachtige etalages samen vormen een kunstroute door Barneveld Centrum.

Ook de Wereldwinkel doet mee met deze mooie actie!

Uitverkoop

Uitverkoop

De uitverkoop is in volle gang! Tot eind januari vind je de mooiste fairtrade cadeau’s op onze speciale uitverkooptafel.  

Volop mooie cadeau’s in de uitverkoop!
Feestelijke korting tijdens Black Friday & Saturday

Feestelijke korting tijdens Black Friday & Saturday

Vrijdag 23 november is het Black Friday. En dit jaar hebben we ook een mooie actie hieraan gekoppeld: 20% korting op (bijna) alles! (eten en boeken uitgezonderd). Ook op zaterdag 24 november. Bovendien kan je ook nog eens je aankoopbedrag terugwinnen*. 

* In totaal wordt er €300 teruggegeven met een maximum van €75 per persoon. Laat jouw gegevens achter op de kassabon, dan doe je daarna automatisch mee. De winnaars worden zaterdag live bekend gemaakt via de Facebookpagina van Barneveld Centrum.

We bestaan 40 jaar

We bestaan 40 jaar

Ons 40-jarig bestaan vieren wij tijdens een feestweek van 8 t/m 15 september 2018. De festiviteiten worden ingeluid op zaterdag 8 september om 11.00 uur door burgemeester A. van Dijk.
De hele maand september vindt bovendien de expositie ‘Ocean Sole’ plaats: prachtige kunstwerken uit Kenia, volledig gemaakt van gerecyclede teenslippers.

Verdere acties tijdens de feestweek:
Kassabon-actie
Deponeer uw kassabon in de bus in de winkel en maak kans op een cadeaubon van 40 euro.

Verjaardagsactie
Word je tijdens de feestweek zelf 40 jaar oud? Laat het ons weten en je wordt op 15 september uitgenodigd!

Er volgen in de feestweek voor iedere dag nog speciale acties.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Met ingang van 1 januari 2018 is de Wereldwinkel Barneveld geen lid meer van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels.
Dit betekent dat wij de door de Landelijke Vereniging uitgegeven cadeaubonnen niet meer kunnen verzilveren en ze daarom ook niet meer innemen.
Wij geven nu eigen cadeaubonnen uit die alleen bij de Wereldwinkel Barneveld te koop zijn en alleen bij ons kunnen worden ingeleverd. Er is een bon met een waarde van € 5,00 en een bon met een waarde van € 10,00.

Onze doelstellingen blijven uiteraard ongewijzigd, namelijk het verbeteren van de arbeids- en levensomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden.